Denne hjemmeside bruger cookies

Vi benytter cookies for at tilpasse vores indhold og annoncer, give dig adgang til sociale mediefunktioner og analysere trafikmønstre på vores hjemmeside. Vi deler også data om din brug af vores hjemmeside med vores partnere inden for sociale medier, reklame og analyse. Disse partnere kan kombinere de oplysninger, du har delt med dem, med andre data, de har indsamlet fra din anvendelse af deres tjenester.

Nødvendig

Præferencer

Statistik

Marketing

Hero billede

Loftisolering

Vi har stor erfaring i udførelse af loftisolering med Rockwool loftgranulat. Fordelen med granulat er at det fordeler sig i alle revner og sprækker, fylder evt huller i ekisterende isolering, samt giver en hel isoleringsflade uden samlinger.


Vi starter med, at tagfoden (der hvor taget mødes med yder/indervæggen) forberedes til den øgede mængde loftisolering. Det gør vi ved at lægge nogle skråtskårede hårdbats ud imellem spærene, så granulatet ikke falder ud over tagfoden.

Dernæst hæver vi gangbroen til det ønskede niveau – oftest 2-300 mm over det nuværende isoleringslag. Gangbroen laves i 22 mm kvalitetstræ (22x100 mm fyretræsforskalling) i 60 cm bredde og i husets fulde længde.

Dernæst laves der en kant rundt ved loftlem der, ligesom ved tagfoden, sikrer at granulatet bliver på loftet.

Når alle foranstaltninger er lavet, går vi i gang med at lægge ud.

Når du får lagt ekstra isolering på dit loft, kan du typisk reducere din varmeregning med 15-20% samtidig med at du opnår et varmere hus. Varmen fordeler sig også bedre i huset – alene fordi varmen nu bliver der hvor varmen er tiltænkt. Dertil kommer at akustikken forbedres en smule.

Loftisolering betaler sig altid!
 

Vi ringer dig op!
Udfyld blot dine informationer, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Modtag et gratis og uforpligtende tilbud

Udfyld dit navn og telefonnummer, og så ringer vi dig op hurtigst muligt, med et uforpligtende tilbud.