Denne hjemmeside bruger cookies

Vi benytter cookies for at tilpasse vores indhold og annoncer, give dig adgang til sociale mediefunktioner og analysere trafikmønstre på vores hjemmeside. Vi deler også data om din brug af vores hjemmeside med vores partnere inden for sociale medier, reklame og analyse. Disse partnere kan kombinere de oplysninger, du har delt med dem, med andre data, de har indsamlet fra din anvendelse af deres tjenester.

Nødvendig

Præferencer

Statistik

Marketing

Hero billede

Priser

Godt håndværk der gør en forskel for den enkelte husstand kræver at hver opgave tilgås individuelt.

Som specialiseret leverandør af indblæst isolering, har Ejersbo Isolering således normalt ingen pakkepriser. Tilgengæld er det helt gratis og absolut uforpligtende at få vores rådgiver ud og give et konkret tilbud, beregnet på dit specifikke behov og ikke mindst din boligs konstruktion.

LIGE NU – har vi alligevel faste lave m2 priser, for henholdsvis loftisolering og hulmursisolering.

Bestil loftisolering, med Rockwool garanticertifikat, inkl. gangbro, vindstop og kant ved lem for kun 140 kr. pr. m2 (inkl. moms naturligvis).
Eller bestil hulmursisolering med Rockwool garanticertifikat, for kun 140 kr. pr. m2 (inkl. moms naturligvis).

(Gælder 8 cm. blankt murværk med standard fuge i strand eller bakke mørtel. Øvrige er efter tilbud )

Med andre ord har du altså hos os muligheden for at kende den eksakte pris på opgaven, i modsætning til pakkepriser hvor der tilløber diverse udgifter hen ad vejen.

Vi er helt nede på jorden og gemmer alle “fag-nørderierne” væk, så hos dig foregår det altså på let forståeligt dansk, og vi besvarer naturligvis meget gerne ALLE dine spørgsmål.

Vi ringer dig op!
Udfyld blot dine informationer, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Modtag et gratis og uforpligtende tilbud

Udfyld dit navn og telefonnummer, og så ringer vi dig op hurtigst muligt, med et uforpligtende tilbud.