Denne hjemmeside bruger cookies

Vi benytter cookies for at tilpasse vores indhold og annoncer, give dig adgang til sociale mediefunktioner og analysere trafikmønstre på vores hjemmeside. Vi deler også data om din brug af vores hjemmeside med vores partnere inden for sociale medier, reklame og analyse. Disse partnere kan kombinere de oplysninger, du har delt med dem, med andre data, de har indsamlet fra din anvendelse af deres tjenester.

Nødvendig

Præferencer

Statistik

Marketing

Hero billede

Spar penge

Der er mange penge at spare ved at efterisolere et dårligt isoleret hus. Lang de fleste ældre huse har eksempelvis ingen eller ringe hulmusisolering, u isolerede etageadskillelser og utilstrækkelig isolering på loftet/taget. Når du kontakter Ejersbo Isolering afdækker vi derfor først dit behov, og finder sammen med dig den helt rigtige løsning til netop dit hus.
 

Eksempel på besparelse

Et-plans hus på 120 m2 med eksempelvis 80 m2 uisoleret hulmur, efterisoleres med 80 mm Rockwool Hulrumsfyld. Resultat er en vejledende oliebesparelse pr. år svarende til kr. ca. 6.000 kr.

Med den lave udgift til selve indblæsningen, af autoriseret indblæsningsfirma, taler vi for dette lille eksempel alene, et plus på 39.000 kr. over en 10 årig periode.
 

Bedre indeklima

Men du sparer ikke alene penge, du får også et bedre indeklima, en sundere bolig og et bedre indeklima, og ikke mindst en højere salgsværdi, hvis du en dag vil sælge.

Få et uforbindende tilbud eller en snak om, hvordan du – med garanti – bedst investerer i at spare penge på varmebudgettet.på

Se mere på www.rockwool.dk

Forrentningen på efterisolering er så god, at selvom du ikke lige står og har pengene kan det stadig godt betale sig, for jo før det bliver gjort, jo før sparer du penge.
Finansiering?

Vi samarbejder med Thydirekte, som derfor har et skræddersyet lån med en attraktiv rente.

Vi ringer dig op!
Udfyld blot dine informationer, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Modtag et gratis og uforpligtende tilbud

Udfyld dit navn og telefonnummer, og så ringer vi dig op hurtigst muligt, med et uforpligtende tilbud.