Denne hjemmeside bruger cookies

Vi benytter cookies for at tilpasse vores indhold og annoncer, give dig adgang til sociale mediefunktioner og analysere trafikmønstre på vores hjemmeside. Vi deler også data om din brug af vores hjemmeside med vores partnere inden for sociale medier, reklame og analyse. Disse partnere kan kombinere de oplysninger, du har delt med dem, med andre data, de har indsamlet fra din anvendelse af deres tjenester.

Nødvendig

Præferencer

Statistik

Marketing

Hero billede

Profil

Ejersbo Isolering har til huse i Randers og er et af de få firmaer der er 100% specialiseret i isolering og har dette som eneste arbejdsområde.

Ejersbo Isolering er et såkaldt autoriseret Rockwool indblæsningsfirma. Det betyder dels at vi har gennemgået en række ekstraordinære kurser og udmærkelser, men endnu vigtigere er det for dig som kunde, at vores arbejde stikprøve kontrolleres af Rockwools specialister, for at sikre at en Rockcertificering altid vil være en garanti for top-professionelt arbejde af højeste kvalitet.

Ejersbo Isolering er egentlig en konsekvens af lysten til at specialisere sig på det område hvor man er allerbedst og det som man rent fagligt sætter den allerstørste ære i.
Tidligere stod indehaver og daglig leder Kasper Ejersbo, således i spidsen for en tømrer og byggevirksomhed, men arbejdet med isolering og de udfordringer der er forbundet med dette har draget interessen i en sådan grad at det altså nu udelukkende drejer sig om isoleringsarbejdet.

 

Vi ringer dig op!
Udfyld blot dine informationer, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Modtag et gratis og uforpligtende tilbud

Udfyld dit navn og telefonnummer, og så ringer vi dig op hurtigst muligt, med et uforpligtende tilbud.