Isolering

Vi udfører loftisolering til erhverv og den offentlige sektor

Byggeri

Vi er specialister inden for erhvervsbyggerier og typehuse

Rockwool

Vi er et autoriseret Rockwool indblæsningsfirma

Der er mange penge at spare ved at efterisolere et dårligt isoleret hus. Lang de fleste ældre huse har eksempelvis ingen eller ringe hulmusisolering, u isolerede etageadskillelser og utilstrækkelig isolering på loftet/taget. Når du kontakter Ejersbo Isolering afdækker vi derfor først dit behov, og finder sammen med dig den helt rigtige løsning til netop dit hus.
 

Eksempel på besparelse

Et-plans hus på 120 m2 med eksempelvis 80 m2 uisoleret hulmur, efterisoleres med 80 mm Rockwool Hulrumsfyld. Resultat er en vejledende oliebesparelse pr. år svarende til kr. ca. 6.000 kr.

Med den lave udgift til selve indblæsningen, af autoriseret indblæsningsfirma, taler vi for dette lille eksempel alene, et plus på 39.000 kr. over en 10 årig periode.
 

Bedre indeklima

Men du sparer ikke alene penge, du får også et bedre indeklima, en sundere bolig og et bedre indeklima, og ikke mindst en højere salgsværdi, hvis du en dag vil sælge.

Få et uforbindende tilbud eller en snak om, hvordan du – med garanti – bedst investerer i at spare penge på varmebudgettet.på

Se mere på www.rockwool.dk

Forrentningen på efterisolering er så god, at selvom du ikke lige står og har pengene kan det stadig godt betale sig, for jo før det bliver gjort, jo før sparer du penge.
Finansiering?

Vi samarbejder med Thydirekte, som derfor har et skræddersyet lån med en attraktiv rente.

Kontakt os


Ejersbo Isolering A/S(+45) 71 99 10 99
info@ejersboisolering.dk