Hero billede

Profil

Ejersbo Isolering har til huse i Randers og er et af de få firmaer der er 100% specialiseret i isolering og har dette som eneste arbejdsområde.

Ejersbo Isolering er et såkaldt autoriseret Rockwool indblæsningsfirma. Det betyder dels at vi har gennemgået en række ekstraordinære kurser og udmærkelser, men endnu vigtigere er det for dig som kunde, at vores arbejde stikprøve kontrolleres af Rockwools specialister, for at sikre at en Rockcertificering altid vil være en garanti for top-professionelt arbejde af højeste kvalitet.

Ejersbo Isolering er egentlig en konsekvens af lysten til at specialisere sig på det område hvor man er allerbedst og det som man rent fagligt sætter den allerstørste ære i.
Tidligere stod indehaver og daglig leder Kasper Ejersbo, således i spidsen for en tømrer og byggevirksomhed, men arbejdet med isolering og de udfordringer der er forbundet med dette har draget interessen i en sådan grad at det altså nu udelukkende drejer sig om isoleringsarbejdet.

 

Få et skræddersyet og uforpligtende tilbud

Udfyld denne formular, for at modtage et opkald fra os, hvor vi kan aftale et tilbud, som passer præcis til dine behov.

Ved henvendelse accepterer jeg, at Ejersbo Isolering A/S må kontakte mig telefonisk og over SMS. Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.

Partnerbillede
Partnerbillede
Partnerbillede
Partnerbillede

Vi bruger cookies for at forbedre dit besøg på vores hjemmeside. Læs mere

Accepter